Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Το Ιπποφαές αυξάνει την δύναμη και αντοχή, Αυξάνει τις επιδόσεις

Η ισορροπημένη σύνθεση του Ιπποφαές επιτρέπει στον οργανισμό να αναρρώσει πιο γρήγορα μετά από σκληρή προπόνηση ή επίδοση. Συχνά, είναι δυνατό να προπονείστε για περισσότερο χρόνο και πιο έντονα, γεγονός που αποτελεί μια καλή βάση για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Αυτή η φυσική τράπεζα βιταμινών και μετάλλων επιτρέπει στον οργανισμό να λειτουργεί βέλτιστα, ακόμα και κατά την διάρκεια σκληρών αγώνων. Η αντοχή αυξάνεται και χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να αισθανθείτε σωματική εξάντληση.
Ωστόσο, το Ιπποφαές έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει σε κορυφαίους αθλητές με υψηλές προσδοκίες. Πολλά μέταλλα χάνονται κατά την εφίδρωση. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην μυική και νευρική λειτουργία. Το Ιπποφαές αντικαθιστά γρήγορα όλα τα μετάλλων που χάνονται μέσω της εφίδρωσης.
Επιπλέον, η έντονη μυική άσκηση προκαλεί αύξηση στις τοξίνες του οργανισμού, όπως διοξείδιο του άνθρακα και γαλακτικό οξύ. Η καθαριστική δράση του Ιπποφαές εξαλείφει γρήγορα και αποδοτικά αυτές τις τοξίνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την ταχύτερη αποκατάσταση μετά από προπόνηση και αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου